Vanaken looft ploegmaat: “Het klikt steeds beter”

Vanaken looft ploegmaat: "Het klikt steeds beter"

14 februari 2016 17:33 - Club Brugge wipt dankzij een 0-2-overwinning op het veld van KV Oostende opnieuw naar de leidersplaats. Hans Vanaken speelde opnieuw een erg sterke wedstrijd en lijkt zich meer en meer in zijn sas te voelen op het Brugse middenveld.

Zo nam Vanaken het bevrijdende tweede doelpunt voor zijn rekening. “Ik sta wel op het scorebord, maar de actie is het mooiste aan dit doelpunt. De één-twee tussen Refaelov en Vossen was perfect om de verdediging uit verband te spelen”, vertelt hij bij PlaySports.

Vanaken en Reafelov lijken elkaar steeds beter te vinden. “We weten hoe we moeten lopen zodat we niet in elkaars ruimte komen. Bovendien weten we mekaar ook goed te vinden. Het is erg leuk om met hem samen te spelen, want Rafa is een fantastische voetballer. Het klikt goed”, besluit Vanaken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.