Vanaken moet Wesley helpen tijdens overwinningsgezangen

Vanaken moet Wesley helpen tijdens overwinningsgezangen

20 februari 2016 03:30 - Nauwelijks acht minuten had winteraanwinst Wesley nodig om de netten te doen trillen in Jan Breydel. De 19-jarige Braziliaan was dan ook in zijn nopjes. Lang na affluiten ging hij nog met veel plezier op de foto bij heel wat fans. En ook net na de wedstrijd stond de jonge aanvaller in the picture.

De Brugse spelersgroep gunde het Wesley immers om de overwinningsgezangen te dirigeren. Hans Vanaken, die de nieuwkomer tijdens de match van een geniale assist voorzag, stond hem ook na de match bij.

De middenvelder fluisterde Wesley namelijk in wat hij precies moest zingen. Bij Club leren ze dus snel, want onlangs had Ludovic Butelle nog geen hulpje om het Brugse overwinningslied voor te kauwen. Al zorgde dat toen wel voor hilarische taferelen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.