Vanhaezebrouck: “Club heeft zelfs al 7 keer verloren”

Vanhaezebrouck: "Club heeft zelfs al 7 keer verloren"

25 februari 2016 19:30 - AA Gent verloor vier van zijn vijf laatste wedstrijden en wil daar vrijdagavond tegen Lokeren verandering in brengen. In aanloop naar dat duel vergeleek Hein Vanhaezebrouck zijn ploeg met onder meer Club Brugge.

“Tegen Oostende hadden we een off-day. We moeten daar niet meer van maken dan dat. We zeiden binnenskamers nog dat we beter een strandwandeling gemaakt hadden of 5-0 forfait hadden gegeven. Dan hadden we niet zo’n tik gekregen. Maar je hebt die negatieve ervaringen nodig om sterker te worden”, aldus Vanhaezebrouck bij Stadion.

“Ook Barcelona heeft dit jaar al twee keer verloren. Dat is net maar de helft van ons hé”, benadrukte de coach van AA Gent. “We hebben nu vier keer verloren in de competitie, dat is geen drama. Anderlecht heeft ook al vier keer verloren. En Club Brugge heeft zelfs al zeven keer verloren.” Dat Club dit seizoen al 19 keer won, ‘vergat’ Vanhaezebrouck te vermelden 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.