Vanhaezebrouck: “Depoitre heeft heel de match op 1,5 been gespeeld”

Vanhaezebrouck: "Depoitre heeft heel de match op 1,5 been gespeeld"

07 februari 2016 16:57 - Club Brugge won zondagnamiddag voor de tweede keer op vijf dagen van AA Gent. Dat kwam hard aan bij Vanhaezebrouck en de zijnen, maar de Gentse coach beseft dat blauw-zwart een veel betere mentaliteit aan de dag legde.

“Over de hele wedstrijd gezien verdienen wij niet van te verliezen”, opent Vanhaezebrouck bij PlaySports. “Er was wel veel meer grinta bij Club Brugge. Bij ons waren er een paar mannen die te weinig agressiviteit hebben getoond. In zo’n wedstrijd mag dat niet.”

“Ik heb Refaelov van de eerste minuut iemand zien omver tackelen. En dat is ook een artiest hé. Maar tot aan de strafschop voor Club was het evenwichtig. Bij ons wilde de bal er gewoon niet in. Of die hoge druk ons parten gespeeld heeft? Nee, we hebben altijd geprobeerd om uit te voetballen.”

“Maar we moesten de bal veel sneller vooruit spelen”, gaat hij verder. “Het duurde veel te lang tot we voorin kwamen.” In het slot probeerde Vanhaezebrouck het tij nog te keren met de inbreng van Asare en Matton, maar tevergeefs. “Het heeft geen zin om hier spitsen in te brengen, want we moesten die muur slopen.”

Tot slot kwam de Gentse coach ook nog even terug op de povere wedstrijd van Depoitre. “Laurent heeft een ei op zijn voet van in minuut 3 denk ik. Maar we hebben samen met de medische staf besloten om hem te laten staan. Al werd hij daar natuurlijk wel door gehinderd. Hij heeft heel de match op 1,5 been gespeeld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.