Vanhaezebrouck komt terug op matchen tegen Club: “Twee keer beter dan Brugge”

Vanhaezebrouck komt terug op matchen tegen Club Twee keer beter dan Brugge

21 februari 2016 03:00 - Moeilijke tijden voor AA Gent. Na de dubbele nederlaag tegen Club Brugge werd er afgelopen woensdag ook met 2-3 verloren van Wolfsburg. Tussendoor was er nog de 2-0-overwinning tegen Moeskroen, maar voor Hein Vanhaezebrouck was het toch even slikken na de derde nederlaag in vier wedstrijden.

Na de Champions League-nederlaag tegen Wolfsburg was Vanhaezebrouck – zoals wel vaker – hard voor zijn manschappen. “Ik ben teleurgesteld in mijn team, maar ik zou toch elke analist eens aanraden om de wedstrijd nog eens opnieuw te bekijken”, vertelt de coach van AA Gent.

“Ik had meteen na de match ook het gevoel dat we de mindere waren. Maar in de tweede helft is Wolfsburg welgeteld vier keer aan ons doel geweest.” Al beseft Vanhaezebrouck dat daar wel telkens een gevaarlijke actie uit voortkwam. “Akkoord, het was wel twee keer raak en één keer op de paal.”

Tot slot kwam de trainer van de Buffalo’s ook nog even terug op de wedstrijden tegen Club. “Wij blijven stomme fouten maken. Stomme fouten die op dit niveau onaanvaardbaar zijn. Dat kost ons niet alleen de kwalificatie in de Champions League, maar ook de finale in de Beker van België. We waren twee keer beter dan Club Brugge. Maar als je die fouten blijft maken, heb je geen recht van spreken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.