Vazquez geeft zijn mening over huidige succes van Club Brugge

Vazquez geeft zijn mening over huidige succes van Club Brugge

24 februari 2016 04:00 - Victor Vazquez ruilde afgelopen winter Club Brugge voor het Mexicaanse Cruz Azul. De middenvelder is er naar eigen zeggen gelukkig, maar moest in zijn laatste competitiewedstrijd wel vrede nemen met een plaatsje op de bank. In de tweede helft mocht hij wel opdraven in het met 5-2-gewonnen duel. Zijn nieuwe werkgever staat momenteel op een gedeelde 7de plaats.

Hoewel de 29-jarige Spanjaard meermaals bepalend was bij blauw-zwart, lukte het hem niet om Club naar de titel te dirigeren. “Ik vind dat we met Brugge vooral pech gekend hebben. Twee keer waren we er dichtbij, maar moesten we de titel toch nog aan Anderlecht en Gent laten”, vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Mogelijk lukt het dit seizoen wél voor Club. Vazquez is zijn ex-ploeg alleszins niet vergeten. Hij volgt blauw-zwart nog altijd op de voet. “Ik kijk naar alle wedstrijden van Club. Op dit moment gaat het super voor hen. Ze staan aan de kop van het klassement en ze zitten in de finale van de beker. Ik wens Club echt het allerbeste toe”, besluit Vazquez.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.