Vertenten geeft Simons koekje van eigen deeg

Vertenten geeft Simons koekje van eigen deeg

14 februari 2016 18:00 - Club Brugge zet zijn zegereeks in de Jupiler Pro League gewoon verder. Ook in Oostende werd er immers met 0-2 gewonnen. Die match startte met een grappige noot.

Vorige week begon Timmy Simons op heerlijke wijze aan zijn wedstrijd tegen AA Gent. Gent-kapitein Sven Kums verloor de toss en kon er bijgevolg niet voor zorgen dat blauw-zwart al in de eerste helft naar zijn spionkop moest spelen. “Waarom veranderen Sven, hé? Waarom veranderen?”, grapte Simons.

Een voorval dat scheidsrechter Bart Vertenten duidelijk niet ontgaan was. Deze keer vroeg hij na de toss aan Simons: “Waarom veranderen, Timmy?”. Een grapje dat duidelijk in de smaak viel bij de Brugse kapitein.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.