Vormer: “Kijk die supporters hier eens!”

Vormer: "Kijk die supporters hier eens!"

03 februari 2016 22:58 - Club Brugge heeft AA Gent woensdagavond verslagen met 1-0 na een fantastische wedstrijd. Blauw-zwart mag zich zo, voor het tweede jaar op rij, opmaken voor de bekerfinale.

Geen enkele Club-speler die er zijn kop niet voor legde tegen de Buffalo’s, tot grote tevredenheid van Ruud Vormer. “Een prima mentaliteit vandaag bij ons. En kijk die supporters hier eens! Dat is toch fantastisch?”, reageert de Nederlander bij Sporza.

“Het zat er gewoon in vandaag”, gaat hij verder. “In de eerste helft hebben we misschien iets te weinig gedaan met onze kansjes, maar we hebben gewonnen. En nu gaan we naar de finale!” Ook de Brugse aanhang was helemaal in vorm. “Hier doe je het voor als voetballer. Top toch!”, aldus een dolblije Vormer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.