Vossen komt nog eens terug op transfer naar Club: “In het leven tellen nog andere zaken”

Vossen komt nog eens terug op transfer naar Club: "In het leven tellen nog andere zaken"

13 februari 2016 06:10 - Jelle Vossen ruilde afgelopen zomer het Engelse Burnley voor Club Brugge. Vooral bij de fans van KRC Genk werd die overgang allesbehalve geapprecieerd. De 26-jarige Limburger verklaart waarom hij die keuze maakte.

“Ik heb er enkele dagen over nagedacht. Bij sommige keuzes moet je nu eenmaal aan jezelf denken”, vertelt Vossen in Hoogvliegers, waarbij hij een goed gesprek heeft met Geert De Vlieger. “Ik had geen zin om nog maanden niet goed in mijn vel te zitten.”

De Brugse goalgetter relativeert zijn keuze. “In het leven tellen er nog andere zaken. Ik vind niet dat ik dan ongelukkig moet zijn in het voetbal. Dat was de grote drijfveer om voor Club te kiezen. Het was meer een persoonlijke keuze dan een sportieve.”

Naar verluidt was Audrey, de vrouw van Jelle, ook niet helemaal gelukkig in Engeland. Tot slot is het geen geheim dat Vossen als kind helemaal gek was van Club Brugge. Toen hij destijds mocht gaan testen bij Genk, weigerde hij aanvankelijk zelfs om het blauw-witte shirt aan te trekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.