Werd Club hier een penalty onthouden? Oordeel zelf

Werd Club hier een penalty onthouden Oordeel zelf

29 februari 2016 01:00 - Club Brugge beet zondagnamiddag in het Genkse zand en verloor met 3-2. Enkele bepalende beslissingen van scheidsrechter Wim Smet werden in het voordeel van de thuisploeg gefloten. 

Zo was er de (lichte) penalty na een trekfout van De Bock op Walsh en de goal van Buffel waaraan een duidelijke fout van Malinovsky op Denswil voorafging. Maar ook aan de overkant was er een discutabele strafschopfase…

De meningen zijn verdeeld, maar Pozuelo raakt duidelijk ook het been van Claudemir. Wat vind jij: penalty of niet? Deel je mening op onze Facebookpagina.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.