Wesley Moraes debuteert met doelpunt bij Club

Wesley Moraes debuteert met doelpunt bij Club

16 februari 2016 02:59 - Maandagavond stond er voor de Brugse beloften een competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden op het programma. Blauw-zwart won met 3-0 en staat zo op een gedeelde derde plaats met 6/9 in Play-Off I. 

Beloftentrainer Sven Vermant liet volgende 11 namen opdraven tegen STVV: Teunckens, Schryvers, Renson, Verburgh, Bolingoli, Agu, Van Landschoot, Brodic, Vlietinck, Moraes en Touba.

Voor winteraanwinst Wesley Moraes waren het zijn eerste minuten in blauw-zwart shirt. De 19-jarige Braziliaan liet zich meteen opmerken en scoorde een erg fraai doelpunt. Mikel Agu en Fran Brodic namen de overige Brugse doelpunten voor hun rekening.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.