Wesley reageert na droomdebuut: “Doel dat ik wil bereiken”

Wesley reageert na droomdebuut Doel dat ik wil bereiken

20 februari 2016 07:00 - Wesley Moraes kon vrijdagavond zijn geluk niet op. De 19-jarige Braziliaan wist immers al na 8 minuten spelen te scoren voor blauw-zwart.

“Ik ben best tevreden met mijn eerste wedstrijd voor Club Brugge”, vertelt Wesley op de officiële website. “Het is nu zaak voor mij om te bevestigen. Dat is een doel dat ik wil bereiken. Het was alvast een goede week voor mij, want ik scoorde maandag ook al in de beloftenwedstrijd tegen STVV.”

“Toen ik hier aankwam, nam ik me voor om hard te werken. Zo wilde ik een kans afdwingen om me te tonen. Ik wil alvast mijn ploegmaats bedanken dat ik kon scoren bij mijn debuut. Ik ben hier uiterst tevreden mee. Nu moet ik hier een vervolg aan breien door meer speelminuten te verdienen.” Na de match mocht onze winteraanwinst meteen de Brugse overwinningsgezangen dirigeren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.