Zo kan je tickets bemachtigen voor de bekerfinale

Zo kan je tickets bemachtigen voor de bekerfinale

15 februari 2016 18:00 - Op zondag 20 maart mogen Club Brugge en Standard strijden om de Beker van België. Nu de Rouches Play-Off I dreigen te mislopen, zullen ze gebrand zijn om hun seizoen met de bekerwinst te redden. Maar blauw-zwart is eveneens vastberaden om de beker in Brugs bezit te houden. Het belooft dus een spannende finale te worden.

Wie volgende maand een plaatsje in het Koning Boudewijnstadion wil bemachtigen, kan zich morgenochtend (dinsdag 16 februari) om 10u maar beter richting de website van Club Brugge begeven. Om 10u start immers de voorverkoop van de tickets voor de bekerfinale. Opgelet: deze tickets zijn énkel voor abonnees beschikbaar.

Voor mensen die liever niet online hun toegangskaartjes bestellen, wordt er een alternatief voorzien. “Voor fans die alsnog naar de dienst ticketing willen komen voor een ticket, start de voorverkoop om 14u. Om het aanschuiven gestructureerd te laten verlopen, kan je een nummertje trekken bij de dienst ticketing, om nadien in het FCB Kaffee te wachten tot je aan de beurt bent. De voorverkoop loopt tot en met 1 maart”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.