A-kern-spelers kunnen Brugse beloften niet aan overwinning helpen

A-kern-spelers kunnen Brugse beloften niet aan overwinning helpen

01 maart 2016 01:00 - Voor de beloften van Club Brugge stond er maandagavond een competitiewedstrijd tegen Waasland-Beveren op het programma. Blauw-zwart verloor met het kleinste verschil.

Met Felipe Gedoz (die geschorst is voor het duel van zaterdag tegen STVV) en Jens Teunckens stonden er twee A-kern-spelers in de basis. Voorts koos trainer Sven Vermant voor Schryvers, Renson, Verburgh, Touba, Peeters, Lynen, Brodic, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe. Opvallend hierbij: geen Tuur Dierckx of Boli Bolingoli op het wedstrijdblad.

Waasland-Beveren-aanvaller Ebrahima Sawaneh nam na een uur spelen het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. Kersverse aanwinst Reda Jaadi mocht vijf minuten voor tijd invallen. De Brugse beloften staan nu vijfde in Play-Off I (die uit acht ploegen bestaat). Waasland-Beveren springt door zijn driepunter tegen blauw-zwart naar een gedeelde eerste plaats met Standard. Bovendien moeten de Waaslanders nog twee matchen inhalen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.