Anderlecht-fans wachten die van Club op met spandoek (én schrijffout!)

Anderlecht-fans wachten die van Club op met spandoek (én schrijffout!)

20 maart 2016 08:45 - Club Brugge speelt voor het tweede jaar op rij de bekerfinale. Vorig jaar was blauw-zwart met 2-1 te sterk voor paars-wit, deze keer willen Michel Preud’homme & co Standard over de knie leggen. Vreemd genoeg doken er vandaag toch enkele Anderlecht-fans op richting de Heizel. Zij hadden een boodschap voor de blauw-zwarte aanhang.

Aartsrivaal Anderlecht werd eind vorig jaar uitgeschakeld in de Beker van België na een 4-2-nederlaag tegen Kortrijk, maar dat belette enkele Anderlecht-fans niet om vandaag uit te pakken met een spandoek gericht aan de Club-aanhang. “Never forget BXL is mauff”, klinkt het. Daar hebben we eerlijk gezegd weinig van gemerkt vorig jaar. En uhmm, is het trouwens niet mauve? 🙂

Anderlecht-fans hebben opvallende boodschap voor Club-aanhang

Blijkbaar is het tegenwoordig trouwens in de mode om uit te pakken met foutieve spandoeken. Eerder ging een Gent-fan immers al op gelijkaardige wijze en tot twee keer toe de fout in.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.