“Anderlecht moet Preud’homme weghalen bij Club Brugge”

Anderlecht moet Preud'homme weghalen bij Club Brugge

12 maart 2016 19:55 - Besnik Hasi ligt serieus onder vuur bij Anderlecht. Als hij zondag niet wint van Kortrijk, is de kans groot dat hij zijn koffers mag pakken.

Hoewel het natuurlijk nog niet zover is, worden er intussen al heel wat namen genoemd als mogelijke opvolgers van Hasi. Zo heeft ex-Rode Duivel Philippe Albert een erg opmerkelijk voorstel. “Waarom niet Michel Preud’homme? Als hij de titel met Club Brugge pakt, heeft hij wellicht nood aan een nieuwe uitdaging.”

“En als dat niet mogelijk is, zijn Yves Vanderhaeghe, Hein Vanhaezebrouck en Felice Mazzu goeie alternatieven”, vertelt Albert aan La Dernière Heure. “Anderlecht kiest best voor een Belgische oefenmeester. Iemand die de club kent. Want met een buitenlander moet je weer vanaf nul beginnen”, besluit de ex-verdediger van paars-wit.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.