Bacca scoort een pareltje tegen Ecuador

Bacca scoort een pareltje tegen Ecuador

30 maart 2016 17:28 - Dinsdagavond stond er voor Bacca en zijn Colombia een kwalificatiewedstrijd tegen Ecuador op het programma. De ex-spits van Brugge vond twee keer de weg naar doel en was zo erg bepalend in de 3-1-zege van zijn team.

Vooral het eerste doelpunt van Bacca is een beauty. De aanvaller van AC Milan voetbalde zo alle zorgen van zich af. Vorige week zaterdag werd immers het hele huis van de Colombiaan leeggehaald door een dievenbende en werd zelfs zijn Porsche gestolen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.