Bjorn Engels over Club Brugge, Arsenal én Temptation Island

Bjorn Engels over Club Brugge, Arsenal én Temptation Island

03 maart 2016 18:00 - Bjorn Engels is na een afwezigheid van 14 maanden meer dan ooit één van de absolute sterkhouders bij Club Brugge. In een gesprek met Proximus Talk bewees onze centrale verdediger dat hij naast een hele goeie voetballer ook een enorm sympathiek man is!

Engels had het onder meer over rituelen en zijn comeback bij Club Brugge, over verhitte discussies met de schoonmoeder en over de reden waarom hij naar Temptation Island kijkt.

#ProximusTalk – Bjorn Engels staat jullie te woord

Elke maand kunnen jullie via #ProximusTalk jullie vragen stellen aan een speler van Club Brugge. Bjorn Engels beet deze week de spits af en kreeg ook bezoek van 3 fans met hun originele vraag. Bekijk hier de eerste aflevering van #ProximusTalk.

Posted by Club Brugge K.V. on Thursday, March 3, 2016

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.