Boskamp: “Iedereen vond dat prachtig van Gent, behalve die van Club”

Boskamp: "Iedereen vond dat prachtig van Gent, behalve die van Club"

07 maart 2016 02:00 - Johan Boskamp verkondigt al een heel seizoen dat Club Brugge kampioen wordt. De Nederlandse analist twijfelt onder meer aan de aanpak van Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.

“Volgens mij wordt Club dit jaar kampioen”, opent Boskamp in Humo. “Ook al zijn hun matchen soms niet om aan te zien.” De Nederlander denkt dat Gent er niet in zal slagen om twee keer op rij de titel binnen te halen. “Ze hebben een jaar lang op een heel hoog niveau gespeeld. Iedereen vond dat prachtig van Gent, behalve die van Club Brugge dan”, lacht de analist.

“Gent zat op een wolk en won alles, tot en met de Gouden Schoen. Daarna kregen ze een tikje, maar dat overkomt elke ploeg wel eens. De Buffalo’s moeten zeker niet harder gaan trainen, maar meer oplapwerk doen. Heintje is daar mee bezig, maar geeft ook veel kritiek op de spelers. Ik weet niet of dat de goede methode is”, besluit Boskamp. Onlangs voorspelde ook collega-analist Jan Mulder zijn favoriet voor de landstitel en Beker van België.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.