Boskamp maakt brandhout van Club Brugge: “Schrikbarend”

Boskamp maakt brandhout van Club Brugge: "Schrikbarend"

21 maart 2016 18:30 - Club Brugge verloor zondag met 1-2 van Standard en kon eigenlijk 90 minuten lang geen aanspraak maken op de overwinning. Johan Boskamp – die overigens wel nog steeds denkt dat Club kampioen wordt – analyseert de off-day van blauw-zwart.

“Brugge was bijzonder zwak, dat vond ik wel schrikbarend om te zien. Standard was van de eerste tot de laatste minuut de bovenliggende partij en het was dan ook gewoon een oververdiende overwinning. Ze zetten druk en jaagden de tegenstander af en daar had Brugge geen antwoord op. Standard heeft dat fantastisch gedaan, daar valt niks aan af te dingen. Toen Diaby van het veld werd gestuurd, kwam Brugge er helemaal niet meer uit.”

“Ze werden gewoon afgetroefd, werkelijk waar op alle fronten”, gaat de Nederlandse analist verder bij Voetbalnieuws. “Qua snelheid, qua creativiteit, ze waren helemaal nergens. Op een gegeven moment kwamen ze nog op 1-1 via een ontzettend mooie vrije trap van Refaelov, maar daarna hield het echt op. Nogmaals: ze zijn gewoon overklast.”

Ondanks de wanprestatie in de bekerfinale blijft Boskamp wel bij zijn gedacht dat Michel Preud’homme en de zijnen straks de landstitel mogen vieren. “Voorafgaand aan het seizoen dacht ik dat Brugge de titel zou pakken en dan vind ik niet dat je vervolgens met alle winden mee moet waaien, daar heb ik geen trek in. Ze zijn voor mij nog steeds de favoriet voor de titel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.