Brugse beloften pakken 3 punten op veld van KVM

Brugse beloften pakken 3 punten op veld van KVM

10 maart 2016 20:30 - Voor de Brugse beloften stond er donderdagavond een duel tegen KV Mechelen op het programma. Na de 0-1-nederlaag tegen Waasland-Beveren kon er opnieuw aangeknoopt worden met een driepunter.

Trainer Sven Vermant stuurde deze 11 namen tussen de lijnen tegen KVM: Teuncken, Schryvers, Renson, Verburgh, Touba, Lynen, Van Landschoot, Kose, Vlietinck, Fonkeu en Osei Berkoe.

Pierre Fonkeu nam na 66 minuten voetballen het enige doelpunt voor zijn rekening. De 18-jarige spits schonk blauw-zwart zo een verdiende overwinning. Daardoor maken de Brugse beloften een sprong naar een voorlopige derde plaats in het klassement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.