Brugse middenvelder sluit carrière mogelijk af bij Club: “Veel liefde en respect”

Brugse middenvelder sluit carrière mogelijk af bij Club Veel liefde en respect

19 maart 2016 06:35 - Zondag hoopt Club Brugge om zijn twaalfde Beker van België in het bestaan van de club naar Jan Breydel te halen. Mogelijk speelt Lior Refaelov ook dit jaar een cruciale rol. De Israëliër voelt zich alleszins goed in zijn vel bij blauw-zwart.

“Toen ik in Brugge arriveerde, droomde ik ervan om daarna de stap te zetten naar de Premier League”, bekent Refaelov aan Het Laatste Nieuws. “Maar intussen denk ik erover na om eventueel in Brugge mijn carrière af te sluiten. Ik voel hier veel respect en liefde en ga ervan uit dat we op korte termijn wel zullen samenzitten om te praten over een contractverlenging”, gaat de Brugse middenvelder verder.

Na zijn carrière zou hij wel graag andere oorden opzoeken. “Hoe leuk ik Brugge ook vind, ik mis echt het leven in Tel Aviv. Mijn vrouw is van daar afkomstig. Ik kom weliswaar van Haifa aan de andere kant, maar Tel Aviv voelt voor mij ook aan als thuis. Ik vind het sowieso de beste stad om in te leven. Toch zal ik altijd blijven terugkomen naar Brugge. Al was het maar voor onze diamantwinkel.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.