Brugse spelers mogen zich aan lachwekkende training verwachten

Brugse spelers mogen zich aan lachwekkende training verwachten

12 maart 2016 01:30 - Club Brugge staat met 61 punten momenteel aan de kop van de rangschikking in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart telt zo 2 punten meer dan eerste achtervolger AA Gent en heeft zelfs 9 punten voorsprong op Anderlecht. Bovendien speelt Club volgende week zondag ook de bekerfinale tegen Standard.

Die goede resultaten zorgen ervoor dat Club zijn vooropgestelde puntendoel voor de laatste 9 matchen van de reguliere competitie vorige week al bereikte. De Brugse spelersgroep mag zich dan ook stilaan opmaken voor een amusante ‘alternatieve’ training.

Eind vorig jaar behaalden de spelers eveneens hun target. Toen werd Preud’homme in een Obelix-pak gestoken, wat tot hilarische taferelen leidde. “Maar we gaan variatie brengen”, reageert de Brugse coach. “Deze keer verkleed ik me dus niet als Obelix”, besluit de Luikenaar al lachend in HBVL.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.