Brugse sterkhouder heeft goed nieuws voor Club: “Tijd dat ik iets teruggeef”

Brugse sterkhouder heeft goed nieuws: "Tijd dat ik iets teruggeef"

26 maart 2016 05:00 - Na vijftien maanden blessureleed heeft Bjorn Engels zijn comeback allesbehalve gemist. Zo vertoeft de Brugse verdediger momenteel bij de Rode Duivels. Dat Club hem – ondanks al zijn blessureleed – nooit opgaf, is Engels niet vergeten. Hij wil blauw-zwart bedanken door ook volgend seizoen nog in Jan Breydel te spelen.

“Met die blessure van meer dan vijftien maanden heeft Club me enorm gesteund. Ik ben nog maar twee maanden weer aan het voetballen, maar het is tijd dat ik iets teruggeef”, vertelt Engels aan Het Nieuwsblad. “Ik wil eerst de titel binnenhalen en daarna ook volgend seizoen bij Club voetballen. Ik sta niet te springen om te vertrekken. Ik wil fit blijven en constant spelen.”

Bovendien beseft Engels dat hij nog altijd stappen moet zetten vooraleer hij een transfer versiert. “De trainingen bij de Rode Duivels zijn bijzonder leerrijk. In balbezit gaat het hier allemaal veel sneller en steviger. In het begin had ik het moeilijk met het niveau, maar het gaat al beter. Mijn ploegmaats geven me vertrouwen en nemen me op in de groep. Dat vind ik belangrijk!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.