Brugse techniekcoach pakt uit met onwaarschijnlijke rabona

Brugse techniekcoach pakt uit met onwaarschijnlijke rabona

05 maart 2016 00:30 - Dat er bij Club heel wat jongens met de nodige techniek rondlopen is geen verrassing. Met Thomas Vlaminck hebben ze bij blauw-zwart namelijk al van jongs af aan een techniektrainer om u tegen te zeggen.

Zo trapte de Brugse techniekcoach onlangs een bal vanuit de kleedkamer in doel. Het filmpje ging de wereld rond en sloeg menig voetballer met verstomming. Geluk? Denk dan maar snel iets anders. Want intussen pakte Thomas – Maestro – Vlaminck eveneens uit met een rabona die na een onwaarschijnlijke curve alsnog in doel verdwijnt. Watch and learn!

#tb a little #rabona never killed nobody #ktastyle

Een video die is geplaatst door thomasvlaminck (@thomasvlaminck) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.