Brugse techniektrainer pakt opnieuw uit met geschifte voetbaltruc

Slecht nieuws voor Carlos Bacca

Club-fans die BlauwZwartFans al enige tijd bezoeken, zijn de naam “Thomas Vlaminck” ongetwijfeld al eens tegengekomen. Ook op paasweekend tekent de Brugse techniektrainer present met één van zijn kunstjes.

Eerst schoot hij de bal op waanzinnige wijze vanuit de kleedkamer in doel, daarna was er de onwaarschijnlijke rabona en nu dit… Eén ding is zeker: onze Thomas kan aardig ballen!

↪↖🙌

Een video die is geplaatst door thomasvlaminck (@thomasvlaminck) op


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, ,

Comments are closed.