Butelle moest Rode Duivel geregeld op de vingers tikken: “Doe eens moeite!”

Butelle moest Rode Duivel geregeld op de vingers tikken: "Doe eens moeite!"

20 maart 2016 04:00 - Het ziet er tot dusver naar uit dat Club Brugge met het binnenhalen van Ludovic Butelle een gouden zaak deed. De 32-jarige Fransman beschikt dan ook over heel wat ervaring. Zo stond hij onder meer tussen de palen bij Lille, waar hij de kleedkamer even deelde met Eden Hazard.

“Ik heb Eden gezien in zijn eerste dagen bij Lille. Het gemak waarmee hij iemand uitschakelde, viel meteen op. Hij wou plezier hebben, dribbelen, zich amuseren”, getuigt de Brugse keeper in Fan!.

Al geeft Butelle toe dat hij de speelse Rode Duivel ook geregeld op de vingers moest tikken. “Om een grote speler te worden, moet je opofferingen maken en leren verdedigen. Eden deed dat in het begin niet. Hoe vaak hebben we niet tegen hem gezegd: ‘Allez Eden, doe eens moeite! Allez Eden, doe eens een effort!’. Hij was intelligent genoeg om te beseffen dat we gelijk hadden.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.