Butelle ziet stripfiguur in materiaalman Club

Butelle ziet stripfiguur in materiaalman Club

31 maart 2016 10:42 - Sinds jaar en dag is Herman Brughmans (assistent-)materiaalmeester bij Club Brugge. En hoewel Ludovic Butelle hem nog maar een paar maanden kent, kan hij het al erg goed vinden met Herman.

De Franse doelman herkende zowaar een stripfiguur in Herman: Gargamel. Een treffende gelijkenis? Butelle amuseert er zich alleszins kostelijk mee. Onlangs haalde Herman onze site ook al toen hij Preud’homme een high five wilde geven.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.