Castillo gaat helemaal los in spionkop

Castillo gaat helemaal los in spionkop

06 maart 2016 13:00 - Nicolas Castillo was uitstekend bezig bij Universidad Católica, maar zag zijn doelpuntenproductie gestuit worden door een bloeduitstorting aan de quadriceps. 

In de thuiswedstrijd tegen Huachipato nam Castillo bijgevolg plaats in de spionkop van Universidad Católica. En daar had de 23-jarige Chileen het wel naar zijn zin. Hij dirigeerde de supportersgezangen door zich uit te leven op een grote trommel, maar zag zijn team niet verder komen dan een 2-2-gelijkspel. Daardoor zakt zijn ploeg naar een gedeelde derde plaats.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.