Ceulemans is erg hard voor Club: “Niet normaal”

Ceulemans is erg hard voor Club Niet normaal

23 maart 2016 03:00 - Club Brugge verloor afgelopen zondag de bekerfinale met 1-2 van Standard en maakte eigenlijk nooit aanspraak op de winst. Jan Ceulemans trekt aan de alarmbel. 

Volgens hem ligt het probleem voornamelijk in het feit dat Club buitenshuis zo zwak voor de dag komt. “Het is niet normaal hoeveel ze al verloren hebben, maar álle topploegen hebben dat dit jaar. Al is het duidelijk dat Club een probleem heeft.”

“Ik was echt niet verbaasd dat ze onderuit gingen tegen Standard”, gaat Ceulemans verder in Het Nieuwsblad. “Ze hadden het echt moeilijk. En ze spelen in de eerste vier Play-Off-matchen drie keer uit, zeker?”, besluit de ex-coach van blauw-zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.