Club-aanwinst zorgt voor beste debuut van afgelopen 10 jaar

Club-aanwinst zorgt voor beste debuut van afgelopen 10 jaar

11 maart 2016 05:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de wintermercato met Wesley Moraes, Benoît Poulain en Ludovic Butelle. Hoewel wintertransfers in het algemeen vaak tegenvallen, is dat dit seizoen allesbehalve het geval bij blauw-zwart. 

De komst van Ludovic Butelle blijkt namelijk een schot in de roos. De 32-jarige Fransman veroverde meteen een basisplaats en viel tot dusver nauwelijks op een foutje te betrappen. Daardoor kan hij erg fraaie cijfers voorleggen.

Zo weet Het Nieuwsblad dat er tijdens de voorbije 10 jaar niemand beter debuteerde bij Club dan Butelle. De van Angers overgekomen goalie zorgde voor 6 clean sheets in zijn eerste 10 wedstrijden en slikte slechts 6 doelpunten. Stijn Stijnen maakte destijds minder indruk bij zijn debuut. Hij deed het met 15 tegentreffers en 2 clean sheets het minst goed.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.