“Club Brugge is de grote favoriet voor de titel”

Club Brugge is de grote favoriet voor de titel

15 maart 2016 02:00 - AA Gent kwam afgelopen zondag niet verder dan een 1-1-gelijkspel op het veld van Charleroi en begint na halvering van de punten met twee punten achterstand aan de Play-Offs. Bij de Buffalo’s willen ze de druk dan ook afhouden.

“Voor mij is Club Brugge de grote favoriet voor de titel”, vertelt Michel Louwagie aan HLN. “We zullen er echter alles aan doen om dat scenario te vermijden. We beginnen thuis en we eindigen thuis, dus we kunnen tevreden zijn met deze kalender. We beginnen met een goed gevoel aan de play-offs.”

“Het seizoen is met acht Champions League-wedstrijden wel al belastend geweest. Dat is toch iets dat we nog niet gewoon waren. In die zin kan de onderbreking wel voor wat rust zorgen. Mentaal, maar ook fysiek recupereren. Daarnaast hebben we op het kampioenenbal natuurlijk heel wat ervaring kunnen opdoen en heeft onze groep stappen gezet.” Eerder had ook Hein Vanhaezebrouck Club al naar voren geschoven als favoriet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.