Club Brugge strikt talent

Club Brugge strikt talent

02 maart 2016 05:00 - Michel Preud’homme heeft de luxe dat hij over een erg ruime kern beschikt, maar jong talent is vanzelfsprekend altijd welkom. 

Zo heeft Lois Openda een overeenkomst mogen ondertekenen bij Club Brugge. De 16-jarige aanvaller vindt vlot de weg naar doel bij de U16 en U17 van blauw-zwart en maakt deel uit van de Belgische U17. Er was heel wat interesse voor de pijlsnelle centrumspits, maar de ex-Standard-speler koos voor een verlengd verblijf en bijgevolg zijn eerste profcontract bij Club.

Openda wordt gezien als een groot talent en werd volgens HLN dan ook voor meerdere seizoenen vastgelegd. De Brugse jeugdwerking doet het de laatste jaren overigens erg goed. Denk maar aan Bjorn Engels, Brandon Mechele, Sander Coopman, Tuur Dierckx en Nikola Storm die eerder al doorstroomden uit de eigen jeugd.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.