Club-familie reageert op aanslagen: “In shock”

Club-familie reageert geschokt op aanslagen In shock

22 maart 2016 14:33 - Dinsdag 22 maart 2016 zal de geschiedenis ingaan als een pikzwarte dag. België werd tijdens de ochtend opgeschrikt door 3 aanslagen waarbij de luchthaven van Zaventem en de Brusselse metro geviseerd werden. De Club-familie reageert erg aangedaan.

Heel wat Club-spelers lieten intussen al van zich horen via sociale media. Club is momenteel op weg naar stage te Malaga. Michel Preud’homme vertelde zojuist via de radio over zijn ongeruste spelersgroep.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.