Club-huurling treft twee keer raak!

Club-huurling treft twee keer raak

20 maart 2016 20:50 - Voor Club Brugge en zijn supporters werd het een dag om snel te vergeten. De zondag van Club-huurling Dylan Seys verliep dan heel wat beter. Hij trof twee keer raak en was zo erg bepalend in de 4-1-zege van zijn ploeg.

Sinds de overgang van de 19-jarige Seys naar Hapoel Akko gaat het heel wat beter met de Israëlische club. Zo werd er zondag met overtuigende 4-1-cijfers gewonnen van Maccabi Netanya. Onderstaand de twee kopbaldoelpunten van de uitgeleende Club-aanvaller. Proficiat Dylan!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.