Club-jonkie pakt uit met héérlijke treffer!

Club-jonkie pakt uit met héérlijke treffer!

25 maart 2016 01:22 - Onze nationale U19 vertoeven momenteel in Kroatië in de strijd om een ticket voor het Europees Kampioenschap van 2016 in Duitsland. Onder hen Club-speler Jellert Van Landschoot. De 18-jarige middenvelder besloot dat het tijd was voor zijn eerste treffer bij de Jonge Duivels en pakte uit met een pareltje.

De manschappen van trainer Gert Verheyen wonnen hun eerste kwalificatiewedstrijd met 2-0 van Schotland. Ook Thibault Vlietinck en Club-huurling Quintijn Steelant behoorden tot de selectie, maar zij bleven 90 minuten op de bank. De volgende tegenstanders zijn Bulgarije en Kroatië. De groepswinnaars van deze eliteronde plaatsen zich voor het EK. Bekijk onderstaand de beauty van Van Landschoot. Proficiat Jellert!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.