Club keert met goed en slecht nieuws terug uit Marbella

Slecht nieuws voor Carlos Bacca

27 maart 2016 16:00 - De Play-Offstage van Michel Preud’homme en zijn manschappen zit erop. Zondagavond landt de Brugse delegatie rond 21 uur in Oostende. Op Paasmaandag wordt er niet getraind. Vanaf dinsdag wordt de laatste rechte lijn richting de wedstrijd van zaterdag op Schiervelde ingezet.

Preud’homme legde er afgelopen week duchtig de pees op en kan terugkijken op een geslaagde stage. Positief is alvast dat Stefano Denswil kon deelnemen aan alle opwarmingen van de trainingen. De Nederlandse verdediger trainde daarna altijd individueel, maar kan normaal gesproken in de loop van volgende week de groepstrainingen hervatten. Dat meldt de officiële website.

Minder goed nieuws voor Benoît Poulain en Michael Cordier. Beide Fransmannen keren terug met blessurezorgen. Voor Poulain staat er dinsdag een scan voor zijn liesprobleem op het programma. Cordier – die vandaag zijn 32ste verjaardag viert – heeft last van een hamstringsblessure.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.