Club mist wellicht verdediger in Zeeslag om Vlaanderen

Club mist wellicht verdediger in Zeeslag om Vlaanderen

29 maart 2016 17:27 - Club Brugge bereidt zich momenteel voor op de eerste wedstrijd van de Play-Offs op Schiervelde. Zaterdag hopen Michel Preud’homme en zijn manschappen meteen met een driepunter uit te pakken. Centraal achterin moet de Brugse coach mogelijk wel puzzelen.

Met Bjorn Engels en Brandon Mechele beschikt Preud’homme slechts over twee volledig fitte centrale verdedigers. Stefano Denswil zit echter op schema om de streekderby tegen KV Oostende alsnog te halen. Maar mogelijk wil Club met het oog op het verdere verloop van de Play-Offs geen risico nemen met de Nederlandse sterkhouder.

Slechter nieuws is er voor Benoît Poulain, die zich op Play-Offstage in Marbella blesseerde. Een scan bracht vandaag uitsluitsel over zijn blessure. Daaruit blijkt dat Poulain een liesverrekking heeft. Volgens HLN is de kans groot dat hij het duel tegen de Kustboys aan zich voorbij moet laten gaan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.