Club richt transfervizier op Colombiaanse goalgetter

Club richt transfervizier op Colombiaanse goalgetter

15 maart 2016 12:30 - Club Brugge zit momenteel in volle voorbereiding voor de bekerfinale en Play-Offs, maar anderzijds wordt er ook al aan volgend seizoen gedacht. Zo zoekt blauw-zwart, na de succesvolle transfers van Carlos Bacca en José Izquierdo, opnieuw naar offensieve versterking in Colombia.

Zo zou Harold Preciado in beeld zijn bij Club. De 21-jarige aanvaller speelt momenteel bij Deportivo Cali. In 2014 scoorde hij 21 keer, vorig jaar 25 keer en dit seizoen zit hij aan 3 stuks in 5 wedstrijden.

“We weten dat Club Brugge en Porto interesse tonen in Preciado. Maar of we hem verkopen, hangt af van hoe we het in de Copa Libertadores doen. We zijn erg gefocust op die competitie en zullen nu nog niet spreken over een transfer.” Maar toch is er hoop voor blauw-zwart. “De transfermarkt in Europa opent pas in juni. We zien dan wel”, aldus Alvaro Martinez tegenover het Portugese O Jogo.

Maak kennis met Harold Preciado

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.