Club speelt bekerfinale in speciaal shirt

Club speelt bekerfinale in speciaal shirt

18 maart 2016 16:00 - Zondag om 16 uur is het zover. Dan strijden Club en Standard in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion voor de Beker van België. Blauw-zwart zal daarbij in een speciaal ontworpen shirt aantreden.

Als Michel Preud’homme en de zijnen straks Yannick Ferrera & co verslaan, heeft recordhouder Club zijn twaalfde beker op zak. De Rouches gaan voor hun zevende trofee.

“De Bekerfinale is geen match zoals een ander”, klinkt het op de officiële site. “En zo’n match verdient een uniek shirt. Daarom zal ons blauw-zwarte tenue zondag enkele opvallende kenmerken hebben.”

“Tussen het logo van Club en Nike zal een Beker met een ster – die Club zich mag toe-eigenen na het winnen van liefst 11 finales – en de datum van deze finale pronken. Onder het Clublogo vind je ook de #ThanksFans terug, want die twaalfde Beker, die wil je winnen voor je twaalfde man!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.