Club-speler maakt zichzelf onmogelijk door slechte attitude

Club-speler maakt zichzelf onmogelijk door slechte attitude

01 maart 2016 13:00 - Eén van de absolute smaakmakers van vorig jaar slaagt er dit seizoen maar niet in om zijn beste niveau te halen bij Club Brugge. HLN legt de vinger op de wonde.

Volgens de krant zit blauw-zwart met een probleem genaamd Felipe Gedoz. De 22-jarige Braziliaan mocht dit seizoen nog maar 9 keer starten en werd 7 keer daarvan vroegtijdig naar de kant gehaald.

Gedoz zou op training niet de juiste mentaliteit aan de dag leggen. Daarnaast zou hij niet genoeg rusten, niet gezond eten en werd hij al meermaals in het nachtleven gespot. Dat zorgde er onder meer voor dat de flamboyante flankaanvaller zondag plaats moest ruimen voor Sander Coopman.

Club Brugge wil Gedoz echter niet opgeven. Denk maar eens aan zijn fenomenale wedstrijd van eerder dit seizoen tegen Oostende (1-0). De manager van de Braziliaan had al een gesprek met het bestuur van blauw-zwart en ook Michel Preud’homme gelooft nog altijd in zijn kunnen. Maar een mentaliteitswijziging dringt zich op…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.