Club-talent scoort met een hakje

Club-talent scoort met een hakje

26 maart 2016 04:00 - Onze nationale U19 hebben na een 6 op 6 tegen Schotland (2-0) en Bulgarije (1-0) nog altijd uitzicht op het EK in Duitsland. Maandag moeten Gert Verheyen en zijn manschappen wel nog voorbij gastland Kroatië, dat eveneens het maximum van de punten telt. Enkel de groepswinnaar plaatst zich immers voor het EK.

Bij de Kroaten moeten de jonge Duivels opletten voor Club-speler Fran Brodic. De 19-jarige aanvaller kreeg – onder meer door blessures – nog geen kansen in de eerste ploeg van blauw-zwart, maar wordt nog steeds als een talent gezien. En terecht, want tegen Schotland opende Brodic de score met een knappe hakbal. Bij onze U19 pakte Club-jonkie Jellert Van Landschoot eerder deze week ook al uit met een beauty.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.