Club-WAGs trokken opvallende outfit aan voor bekerfinale

Club Brugge WAGs tijdens bekerfinale

22 maart 2016 21:05 - Club Brugge verloor zondag de bekerfinale met 1-2 van Standard en misliep zo zijn twaalfe Beker van België in de geschiedenis van de club. Aan de steun van de Brugse WAGs (Wives and Girlfriends) zal het alleszins niet gelegen hebben.

De spelersvrouwen- en vriendinnen spraken af om in dezelfde klederdracht naar de Heizel af te zakken. Onderstaand zien we de vrouwelijke Brugse 11 (namen onder de foto).

Club Brugge WAGs tijdens bekerfinale

Van links naar rechts: Déborah (Claudemir), Kathy (Timmy Simons), Aurélie (Sébastien Bruzzese), Deborah (Thomas Meunier), Gal (Lior Refaelov), Delphine (Davy De fauw), Evangalitsa (Bjorn Engels), Audry (Jelle Vossen), Lauren (Hans Vanaken), Maite (Teammanager Dévy Rigaux) en Graciella (Sander Coopman).

Achteraan op de outfit van de dames prijkte de rugnummer, Mrs. en de achternaam van hun vriend.

Speciale outfit Brugse WAGs

Bij deze wenst BlauwZwartFans veel sterkte aan alle dames die in deze donkere dagen hun vriend moeten missen. Club Brugge vertrok vandaag immers op Play-Off-stage richting Malaga. De Brugse delegatie is intussen wel goed en veilig geland!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.