Club wil deze zomer uitpakken met smaakmaker van de Jupiler Pro League

Club wil deze zomer uitpakken met smaakmaker van de Jupiler Pro League

11 maart 2016 14:00 - Het belangrijkste gedeelte van het seizoen 2015-2016 staat nog voor de deur, maar op transfergebied beweegt er altijd wel wat. Zo heeft het er alle schijn van dat Club Brugge, Anderlecht, Standard en Gent komende zomer om dezelfde speler zullen strijden.

De vier topclubs hebben hun oog namelijk laten vallen op Sofiane Hanni. Dat bevestigde KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans vandaag in La Dernière Heure. “Na dit seizoen heeft Hanni nog een contract voor één seizoen. De interesse is groot. We praten over Club Brugge, Anderlecht, Standard en Gent. We zien wel wat ze gaan voorstellen.”

“We praten ook over een nieuw contract”, gaat Timmermans verder. “Hanni zal de duurste uitgaande transfer van de club worden. Hij zal niet onder de 2,5 miljoen euro vertrekken. Hij heeft bij elke Belgische topclub zijn plaats.” De 25-jarige aanvallende middenvelder vond dit seizoen al 14 keer de weg naar doel voor KVM. Vorig seizoen was hij goed voor 10 treffers.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.