Club zorgt tijdens Play-Offstage voor mooie geste voor spelers

Club zorgt tijdens Play-Offstage voor mooie geste voor spelers

24 maart 2016 15:00 - Club Brugge vertoeft momenteel in het zonnige Marbella om de laatste rechte lijn richting Play-Offs voor te bereiden. De laatste dagen worden de Brugse spelers vergezeld door hun partners. Preud’homme verklaart waarom.

“Dat is een voorstel van de voorzitter”, vertelt de Brugse coach aan ClubTV. “Hij wil altijd heel goed doen voor de spelers. Onze voorzitter wil alle spelers in de beste conditie hebben en is heel attent op het psychologische aspect.”

“Hij vraagt me heel dikwijls: ‘kan ik nog iets doen?’. Af en toe moet ik hem afremmen, maar dit was een mooi initiatief. Want tijdens de Play-Offs moeten de spelers eigenlijk met rust gelaten worden”, lacht Preud’homme. “Ik bedoel daarmee dat je ze goed moet verzorgen en dat ze goed moeten rusten. Dat is een beetje de visie erachter: de vrouwen mogen naar hier komen, wij geven ze dus iets en we verwachten dan ook iets terug.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.