Clubs staan in de rij om Brugse sterkhouder over te nemen

Clubs staan in de rij om Brugse sterkhouder over te nemen

06 maart 2016 10:00 - Club Brugge klopte zaterdagavond STVV met 3-0 en telt zo twee punten voorsprong op eerste achtervolger AA Gent. Die overwinning werd geboekt zonder Thomas Meunier. Onze 24-jarige rechtsachter bleef uit voorzorg immers aan de kant met een liesblessure.

Mogelijk is Meunier aan zijn laatste maanden bij blauw-zwart bezig. De verdediger kon in het verleden al andere oorden opzoeken, maar een langdurige blessure gooide toen roet in het eten. Een wintertransfer zag Meunier niet zitten, dus hield hij woord en bleef hij in Jan Breydel.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb zijn er drie clubs met concrete interesse in Meunier: HSV Hamburg, Inter Milan en Napoli. Vooral de Duitsers zouden hun zinnen op de Brugse verdediger gezet hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.