Coopman komt terug op persoonlijk drama: “Achteraf kan je het wel eens vertellen”

Coopman komt terug op persoonlijk drama Achteraf kan je het wel eens vertellen

12 maart 2016 02:30 - Sander Coopman mag vandaag 21 kaarsen uitblazen. De talentvolle middenvelder hoopt om die verjaardag straks met een nieuwe selectie te kunnen vieren. Na zijn prestaties tegen Genk en Sint-Truiden ziet het er wat dat betreft alleszins goed uit.

Het moment lijkt stilaan aangebroken voor Coopman om definitief door te breken bij Club Brugge. Eerder werd hij immers gehinderd door blessures en persoonlijk leed. “Achteraf kan je het wel eens vertellen”, begint de Brugse middenvelder zijn verhaal in Het Nieuwsblad.

Met de nodige opluchting vertelt Coopman over een persoonlijk drama dat hem anderhalf jaar geleden overkwam: een miskraam bij zijn vriendin Graciella, die net zwanger was van hun eerste kindje. “Een periode vol gemengde gevoelens. We hadden het niet verwacht om zo snel mama en papa te worden en moesten alles even een plaats geven.”

Genieten van elk moment

“Maar mede dankzij de steun van onze ouders konden we de klik maken. We keken er echt naar uit, tot het gebeurde. Samen met Graciella denken we er nog vaak aan. Voor haar was het waarschijnlijk nog moeilijker dan voor mij.” De komst van zoon Lyam verzachtte gelukkig de pijn. “De gynaecoloog wist niet wat hij zag toen Graciella zo snel opnieuw zwanger was.”

“Lyam werd een maand te vroeg geboren en had problemen met de ademhaling, maar nu is hij er volledig door. We genieten van elk moment met hem. Hij gaat naar dezelfde crèche als de kindjes van Tom De Sutter en hij is zelfs al eens naar een match geweest. Graciella had voor hem een minitruitje besteld met mijn rugnummer 43 op. Toen ik hem zag zitten in het stadion was het genieten”, besluit Coopman.

* Dit bericht werd mede mogelijk gemaakt door onlinewedden.com *

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.