De 11 namen bij Club Brugge en Standard

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

20 maart 2016 15:25 - Om 16 uur trappen Club Brugge en Standard de bekerfinale op gang. Blauw-zwart wil straks zijn twaalfde trofee in de wacht slepen en zo zijn reputatie als bekerrecordhouder alle eer aandoen. De Rouches kunnen hun seizoen enkel redden door hun zevende Beker van België in de wacht te slepen.

Michel Preud’homme kan tegen Standard geen beroep doen op Stefano Denswil en Bernie Ibini. Voorts beschikt de Luikenaar over een volledig fitte kern. Al wil de Brugse coach met het oog op de Play-Offs geen onnodige risico’s nemen. Risico’s die Standard-trainer Yannick Ferrera zich, met het oog op Play-Off II, wél kan permitteren.

NIEUW: je kan álles over de bekerfinale HIER volledig in realtime volgen. Zo vind je er nu al heel wat opvallende foto’s, video’s en tweets.

Opstelling Club Brugge – Standard

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.