De 11 namen bij Club Brugge en STVV

De 11 namen bij Club Brugge en STVV

05 maart 2016 18:52 - Na de 3-2-nederlaag in Genk wil Club Brugge opnieuw aanknopen met de overwinning. Maar ook Sint-Truiden kan de punten goed gebruiken. De Kanaries zijn immers nog altijd niet zeker van een verlengd verblijf in eerste klasse.

Michel Preud’homme mist tegen STVV vijf sterkhouders. Ruud Vormer, Abdoulay Diaby, Lior Refaelov en Thomas Meunier zijn er vanavond niet bij. Positief is dat het viertal volgende week wel opnieuw op het trainingsveld verwacht wordt. Voor Stefano Denswil is er slechter nieuws. Hij moet vier tot zes weken aan de kant blijven en mist het begin van de Play-Offs.

Opstelling Club Brugge – STVV

Opstelling Club Brugge - STVV

Alle aanwezige Club-fans krijgen vandaag een blauw-zwarte “Thanks Fans”-kapiteinsband.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.