De 11 namen bij OHL en Club Brugge

De 11 namen bij OHL en Club Brugge

13 maart 2016 16:55 - Zondagavond sluit Club Brugge de reguliere competitie af op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Als blauw-zwart wint, gaat het sowieso met een voorsprong op eerste achtervolger Gent de Play-Offs in.

Michel Preud’homme kan tegen OHL geen beroep doen op Stefano Denswil, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Mikel Agu, Dion Cools en Bernie Ibini.

Ruud Vormer, Lior Refaelov en Thomas Meunier behoren wél tot de selectie. Maar de Brugse coach is naar eigen zeggen niet van plan om onnodige risico’s te nemen met het oog op de bekerfinale en de Play-Offs.

Opstelling Club Brugge

Opstelling OHL

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.